PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vrijeme je za prvi ovogodišnji Print Magazin!

Nakon preduge 2020. godine i napornog početka 2021. jedva smo dočekali da vam pripremimo novo izdanje časopisa Print Magazin. Broj je u distribuciji i uskoro ga možete očekivati na svom pragu!

Prvu ovogodišnju temu broja odlučili smo posvetiti tisku na zahtjevne materijale. U sklopu teme obuhvatili smo mnoštvo različitih podloga za tisak. Od onih jednostavnijih poput papira i plastike pa do stvarno zahtjevnih materijala poput polikarbonata, polipropilena, fleksibilnih laminata, stakla, keramike i mnogih drugih. Osim samih materijala dotakli smo se i metoda za pripremu takvih podloga za tisak. Posjetili smo, između ostalog, i tvrtku GREC (Grafično Ekološki Center) u Ljubljani koja se bavi upravo izradom boja i prodajom repromaterijala za rad na zahtjevnim materijalima.

Od ostalih vijesti donosimo reportažu iz Siska gdje smo posjetili tvrtku Karika Sisak koja je u potresu ostala bez radne jedinice. Ponosni smo što se grafička zajednica uključila u pomoć svojim kolegama čija je imovina stradala u potresu.

Donosimo i najave za sve ovogodišnje događaje koje planiramo održati. Nadamo se povratku događanja uživo i druženju na sajmovima DA! Digitalne Aplikacije Celje i Print21, te na konferenciji Print 4.0..

Od nove tehnologije na tržištu moramo izdvojiti dva nova pisača. Radi se o novoj HP Latex seriji pisača 700 i 800 čija je glavna značajka mogućnost bijele boje. Drugi novi pisač dolazi iz tvrtke Konica Minolta, a radi se o digitalnom ink jet pisaču za tisak kartonske ambalaže PKG-675i.

Uživajte u čitanju, okrenimo svi zajedno novi list i u 2021. očekujmo više pobjeda nego poraza!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content