PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vreme je za prvi ovogodišnji Print Magazin!

Nakon preduge 2020.godine i napornog početka 2021, jedva smo dočekali da vam pripremimo novo izdanje časopisa Print magazin. Broj je u distribuciji i uskoro ga možete očekivati na svom pragu.

Prvu ovogodišnju temu broja odlučili smo da posvetimo štampi na zahtevne materijale. U okviru teme smo obuhvatili mnoštvo različitih podloga za štampu. Od onih jednostavnijih poput papira i plastike pa do stvarno zahtevnih materijala poput polikarbonata, polipropilena, fleksibilnih laminata, stakla, keramike i mnogih drugih. Osim samih materijala, dotakli smo se i metoda za pripremu takvih podloga za štampu. Posetili smo, između ostalog, i kompaniju GREC (Grafično Ekološki Center) u Ljubljani koja se bavi upravo izradom boja i prodajom repromaterijala za rad na zahtevnim materijalima.

Od ostalih vesti donosimo reportažu iz Siska gde smo posetili kompaniju Karika Sisak koja je u zemljotresu ostala bez radne jedinice. Ponosni smo što se grafička zajednica uključila u pomoć svojim kolegama čija je imovina stradala u zemljotresu.

Donosimo i najave za sve ovogodišnje događaje koje planiramo da održimo. Nadamo se povratku događaja uživo i druženju na sajmovima DA! Digitalne Aplikacije Celje i Print21, i na konferenciji Print 4.0..

Od nove tehnologije na tržištu moramo da izdvojimo dva nova štampača. Radi se o novoj HP Latex seriji štampača 700 i 800 čija je glavna karakteristika mogućnost bele boje. Drugi novi štampač dolazi iz kompanije Konica Minolta, a reč je o digitalnom ink jet štampaču za štampu kartonske ambalaže PKG-675i.

Uživajte u čitanju, okrenimo svi zajedno novu stranu i u 2021. očekujmo više pobeda nego poraza!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content