Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi sajam promotivne industrije PromoDays oduševio ponudom

Brojna rješenja iz segmenta promotivnih proizvoda namijenjenih poslovnom darivanju mogla su se vidjeti na prvom regionalnom B2B sajmu promotivne industrije i promotivnih proizvoda – sajmu PromoDays.
Sajam se u srijedu i četvrtak, 14. i 15. 9. u organizaciji Print Magazina održavao na Zagrebačkom Velesajmu.  

Ukupno 26 izlagača iz Hrvatske i Slovenije pokazalo je na veliko zadovoljstvo posjetitelja uistinu široki raspon rješenja. Od već tradicionalnih i dobro poznatih rješenja kao što su majice, šalice, rokovnici, kišobrani, penkala…preko ambalaže i vrećica pa sve do specijalnih, dizajnerskih, pravih malih umjetničkih djela koja će svaki brend učiniti prepoznatljivim.

S obzirom da je riječ o prvom takvom sajmu kod nas, izlagači se, kao i posjetitelji slažu da je ispunio očekivanja. Jer svatko je uistinu mogao pronaći rješenje po svojoj mjeri i po mjeri svog brenda. Ideja kojih je bilo na svakom koraku privukla su posjetitelje iz vodećih marketinških i dizajnerskih agencija kao i predstavnike velikih proizvodnih tvrtki.

Sajam je pokazao i potvrdio da su promotivni proizvodi još uvijek višestruko vrlo učinkovit marketinški alat te mogu značajno utjecati na izgradnju odnosa s klijentom. Klijent će proizvod sa zadovoljstvom koristiti i pokazivati, a vas promovirati (to je, uostalom i cilj!).

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content