Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvo predstavljanje vrhunske tehnologije digitalnog tiska u Francuskoj

Mimaki Europe, vodeći proizvođač tintnih pisača i sustava za rezanje, najavio je da će na sajmu C!Print u Lyonu predstaviti svoj široki portfelj vrhunskih tehnologija digitalnog ispisa. Nastup na sajmu će uključivati prvo prikazivanje u Francuskoj potpuno novog pisača velikog formata, Mimaki SWJ-320EA, UV mlaznog pisača JFX200-2513 EX i dva modela iz nedavno predstavljene serije Plus.

Posjetitelji Mimaki štanda iskusit će mnoge aplikacije za poboljšanje poslovanja pomoću širokog portfelja među kojima se ističu sign segment, industrijski proizvodi i tekstilni pisači. Mimakijeve platforme za ispis omogućuju pružateljima usluga ispisa velikog formata da postignu neusporedivu fleksibilnost i široke mogućnosti primjene koje donose povećanje i raznolikost poslovanja.

„Na sajmu C! Print, Mimaki će potvrditi svoju vodeću ulogu kao snažna tvrtka, orijentirana na kupce i usluge u industriji vizualnih komunikacija“, kaže Danna Drion, marketing menadžerica u Mimaki EMEA. „Imamo fantastičan raspon revolucionarnih, naprednih rješenja za ispis koja ćemo predstaviti, zajedno sa sveobuhvatnom ponudom aplikacija za različite segmente poslovanja. Naš je cilj privući posjetitelje na najuspješniji grafički sajam u Francuskoj, s našim tehnologijama ispisa i mogućnostima primjene relevantnim za njih i njihove tvrtke, a također i potaknuti nove ideje“, zaključuje Drion.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content