Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvo predstavljanje vrhunske tehnologije digitalne štampe u Francuskoj

Mimaki Europe, vodeći proizvođač ink jet štampača i sistema za rezanje, najavio je da će na sajmu C!Print u Lionu predstaviti svoj široki portfolio vrhunskih tehnologija digitalne štampe. Nastup na sajmu podrazumeva premijerno predstavljanje u Francuskoj potpuno novog štampača velikog formata, Mimaki SWJ-320EA, UV mlaznog štampača JFX200-2513 EX i dva modela iz nedavno predstavljene serije Plus.

Posetioci Mimaki štanda isprobaće mnoge aplikacije za poboljšanje poslovanja pomoću širokog portfolija među kojima se ističu sign segment, industrijski proizvodi i tekstilni štampači. Mimakijeve platforme za štampu omogućuju pružaocima usluga štampe velikog formata da postignu neuporedivu fleksibilnost i nude široke mogućnosti primene koje donose povećanje i raznolikost poslovanja. „Na sajmu C! Print, Mimaki će potvrditi svoju vodeću ulogu kao snažna kompanija, orijentisana na kupce i usluge u industriji vizuelnih komunikacija“, kaže Danna Drion, marketing menadžerka u Mimaki EMEA. „Imamo fantastičan raspon revolucionarnih, naprednih rešenja za štampu koja ćemo predstaviti, zajedno sa sveobuhvatnom ponudom aplikacija za različite segmente poslovanja. Naš cilj je da privučemo posetioce na najuspešniji sajam grafike u Francuskoj, sa našim tehnologijama štampe i mogućnostima primene relevantnim za njih i njihove kompanije, a takođe i da probudimo nove ideje“, zaključuje Drion.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content