Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pušten u rad najnoviji Mimaki SWJ-320EA – prvi u regiji

Tvrtka Sitotehnika je pustila u rad novi Mimaki SWJ-320EA u Podgorici. Radi se o Mimaki printeru 3.2m širine s cijenom otiska od 0,3eur/m2 s originalnim bojama. Trade-in kampanja je u toku tako da možete zamijeniti vaš stari štampač za novi Mimaki SWJ-320EA.

’’Iskustva iz prakse su više nego zadovoljavajuća. Blueback i citylight papir štampa brzinom od 137m2/h i to tako što štampa dve rolne u isto vreme, dok baner štampa brzinom od 73m2/h s uključenim sistemom za finu tačku. Dakle, ko želi da izađe iz opesega štampe na 1.6m širine i dobije dva štampača u jednom, kvalitet od 1.6m, a širinu od 3.2m pravi je kandidat za ovakvog kapitalca.’’ rekao je Marko Marinković direktor kompanije.

Platforma je potpuno nova u odnosu na stari Mimaki SWJ-320 model tako da sada možete precizno   printati na folije, filmove, canvas platna ili postere u istoj kvaliteti kao i s printerima 1.6m širine. Sve to  printajući po želji i dva različita materijala u isto vrijeme zahvaljujući takeup jedinici za tisak dvije role u isto vrijeme.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content