PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Pušten u rad najnoviji Mimaki SWJ-320EA – prvi u regionu

Kompanija Sitotehnika je pustila u rad novi Mimaki SWJ-320EA u Podgorici. Reč je o Mimaki printeru 3.2m širine sa cenom otiska od 0,3eur/m2 sa originalnim bojama. Trade-in kampanja je u toku, tako da možete zameniti vaš stari štampač za novi Mimaki SWJ-320EA.

„Iskustva iz prakse su više nego zadovoljavajuća. Blueback i citylight papir štampa brzinom od 137m2/h i to tako što štampa dve rolne u isto vreme, dok baner štampa brzinom od 73m2/h sa uključenim sistemom za finu tačku. Dakle, ko želi da izađe iz opsega štampe na 1.6m širine i dobije dva štampača u jednom, kvalitet od 1.6m, a širinu od 3.2m – pravi je kandidat za ovakvog kapitalca.” rekao je Marko Marinković direktor kompanije.

Platforma je potpuno nova u odnosu na stari Mimaki SWJ-320 model, tako da sada možete precizno  štampati na folijama, filmovima, platnima ili posterima, istim kvalitetom kao i štampačima 1.6m širine. Sve je to moguće uz istovremenu štampu i dva različita materijala po želji, zahvaljujući takeup jedinici za štampu dve rolne u isto vreme.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content