Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Regionalna premijera Flux Europe laserskih graverki

Flux Europe belgijska je tvrtka koja se bavi proizvodnjom digitalnih laserskih rezača za manje proizvode. Na europskom tržištu posluju od 2019., a od nedavno njihova su rješenja dostupna i na regionalnom tržištu i to putem bosansko-hercegovačkog dobavljača, tvrtke Klio d.o.o. iz Lukavca.

Jedan od popularnijih modela u portfelju je rezač Flux Beamo, namijenjen DIY segmentu. Ovaj mali, jednostavan za korištenje i cjenovno pristupačan laserski rezač dolazi sa sjajnim karakteristikama.

Visoka rezolucija lasera osigurava tanke, čiste i pregledne linije, savršene za manje poslove ili za neku craft izradu. Ugrađena HD kamera omogućuje preview mode, odnosno prikaz gotovog proizvoda na ekranu već pri samom stavljanju materijala u rezač Beamo. Osim toga, rezač ima ugrađene i sigurnosne značajke, što ga čini user-friendly i za korištenje bez velikog predznanja.

Još jedna odlična stvar je da Beamo može raditi s velikim spektrom različitih materijala. Drvo, bambus, akril, kamen, tkanine, guma, koža, staklo samo su neke.
Također, Beamo podržava niz programa za dizajn što korisniku omogućuje veliku fleksibilnost kod kreiranja dizajna.

Sve ostale detalje o ovom malom, ali moćnom laseru saznajte ovdje, a premijerno ćete ga moći vidjeti i isprobati na sajmu Print21 u Sarajevu, 15. i 16. 3. 2023. na štandu tvrtke Klio.

Tvrtka Klio će osim Flux Europe rezača predstaviti i ostatak svoje široke ponude u koju ulaze i prvi mobilni printer Colop E-Mark, Colop automati za pečate i drugi proizvodi, Rowmark graverske plastike i repromaterijali i laserske graverke tvrtke Universal Laser Systems.

Besplatnu ulaznicu za sajam osigurajte već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content