PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Reklamni kiosk za beskontaktnu dezinfekciju ruku

U doba kada COVID-19 mijenja ustaljene načine ophođenja i ponašanja, upečatljivo reklamno sredstvo koje ujedno i štiti zaposlenike, klijente i posjetitelje u raznim javnim ili poslovnim prostorima, postalo je nužnost i potreba.

Fortuna Digital svoju je ponudu proširila upravo takvim rješenjem, a riječ o jedinstvenom signage kiosku za beskontaktnu dezinfekciju ruku.

Reklamni kiosk može biti postavljen na zid, a postoji i opcija dodatnog podloška za samostalno stajanje u prostoru radi jednostavnijeg pomicanja.

Volumen od 3600 ml omogućuje do 9000 doza dezinficijensa koji se dozira automatski s ugrađenim IR senzorom čime se dobiva jednostavno, sigurno i beskontaktno rješenje koje čuva zdravlje. Omogućena je 4G mreža tako da nema mrežnih restrikcija ili gubitka Wi-Fi mreže. Ethernet i Wi-Fi opcije su uključene, a HD video rezolucija je 1920×1080.

Interes za ovaj proizvod, kojeg distribuira tvrtka Fortuna Digital, iznimno je velik, a svoj primjerak možete osigurati i rezervirati putem e-maila [email protected], pozivom na broj 01/38 77 500 ili direktno u svojoj državi kod Fortuna Digital prodajnog predstavnika.

Više detalja o proizvodu pogledajte na linku: https://bit.ly/3dqTVGX

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content