Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Reklamni kiosk za beskontaktnu dezinfekciju ruku

U doba kada COVID-19 menja ustaljene načine ophođenja i ponašanja, upečatljivo reklamno sredstvo koje ujedno i štiti zaposlene, klijente i posetioce u raznim javnim ili poslovnim prostorima, postalo je nužnost i potreba.

Kompanija Fortuna Digital je svoju ponudu proširila upravo takvim rešenjem, a reč je o jedinstvenom signage kiosku za beskontaktnu dezinfekciju ruku.

Reklamni kiosk može biti postavljen na zid, a postoji i opcija dodatnog postolja radi jednostavnijeg pomeranja u prostoru.

Zapremina od 3600 ml omogućava do 9000 doza dezinficijensa koji se dozira automatski sa ugrađenim IR senzorom čime se dobija jednostavno, sigurno i beskontaktno rešenje koje čuva zdravlje. Omogućena je 4G mreža tako da nema mrežnih restrikcija ili gubitka Wi-Fi mreže. Internet i Wi-Fi opcije su uključene, a HD video rezolucija je 1920×1080.

Interesovanje za ovaj proizvod koji distribuira kompanija Fortuna Digital je zaista veliko, a svoj kiosk možete obezbediti i rezervisati putem e-mejla [email protected], pozivom na broj 01/38 77 500 ili direktno u svojoj zemlji, kod prodajnog predstavnika kompanije Fortuna Digital.

Više detalja o proizvodu pogledajte na linku: https://bit.ly/3dqTVGX

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content