Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Revolucionarno rješenje – HP Latex 630 i 630W savršeno rješenje za male tiskare

Kada je riječ o napretku u svijetu tiska, nije moguće izostaviti HP Latex tehnologiju koja slavi 15 godina inovacija i pouzdanog ispisa. Fortuna Digital Grupa kao partner HP-a dio je ove uspješne priče od samog početka.

Nedavno je HP predstavio novi model 4. generacije  Latex tehnologije – HP Latex 630 / 630W. Radi se o rješenju koje je savršen izbor za manje tiskare koje prvi put ulaze u svijet Latex tehnologije. Donosi brojne prednosti koje poboljšavaju produktivnost i kvalitetu ispisa, omogućavajući i manjim tiskarama da dožive iskustvo otiska s bijelom bojom i prošire svoje područje djelovanja.

Nova serija 

Nova serija printera 630 dolazi u dva različita modela – korištenjem dodatne  bijele boje i mogućnosti rezanja:

  • HP Latex 630, 64″ printer – s opcijom HP Cutter Solution
  • HP Latex 630W, 64″ printer s bijelom bojom – s opcijom HP Cutter Solution.

Bijela boja i ključne karakteristike

HP Latex tehnologija predstavlja revolucionarno otkriće uz koje kreativnost više nema tehnoloških ograničenja. Najpristupačniji printer s bijelom ikada, HP Latex 630 je maštovito, isplativo rješenje. Također, uz PrintOS platformu drži vaše troškove pod kontrolom.

Otisak  je izrazito intenzivnih boja, odmah suh i spreman za daljnju doradu, uz vrlo širok spektar materijala na kojima se može tiskati. Printeri rade na nižim temperaturama, što proširuje raspon kompatibilnih materijala i osigurava uštedu energije.

Certificirani zeleno

Latex tehnologija posjeduje certifikate koji garantiraju održivost, brigu za okoliš i zdravlje ljudi.  Ova tehnologija jedina u industriji posjeduje ovu vrstu certifikata od kojih su ECOLOGO, GREENGUARD, REACH i FSC samo jedan dio onih koje se mora spomenuti. Certifikati garantiraju da se radi o strojevima koji nemaju štetno djelovanje na zdravlje ljudi te čuvaju okoliš.

Boje na bazi vode ne sadrže štetne kemikalije i ne ispuštaju pare. Bez mirisa su i štetnih supstanci te se mogu primjenjivati u malim i zatvorenim prostorima kao i za najosjetljivije prostore poput bolnica, dječjih vrtića, škola i sl.

Zbog naglaska na održivost,  HP je također razvio i zamijenio plastična kućišta spremnika s inovativnim kartonskim. Zbog kartonskog dizajna mogu se reciklirati, čime se značajno smanjuje količina plastičnog otpada. HP nudi besplatno recikliranje putem platforme Planet Partners.

Printer je dizajniran tako da omogućuje jednostavno održavanje koje je većinom automatsko, te nije potreban serviser za čišćenje glava i održavanje kvalitete ispisa.

Visoka rezolucija za besprijekoran ispis

Nova serija također je usavršena novom tehnologijom HP Pixel Control. Ona omogućuje poboljšano prikazivanje prijelaza boja i oštriji fini tekst.
Udobnost rada nastavlja se s novim printerima u smislu optimizacije prostora i vremena, budući da serija pisača HP Latex 630 ima automatski sustav za umetanje materijala s prednje strane. Pisač nudi i integriranu radnu memoriju kapaciteta do 10 GB pa omogućuje ponovni ispis izravno s pisača.

Kako je sve počelo?

HP Latex tehnologija uvijek je bila na čelu inovacija u svijetu digitalnog ispisa. Od predstavljanja prvog HP Latex pisača, konstantno se predano ulaže u razvoj i napredak tehnologije koja tiskarima omogućuje postizanje veće kvalitete i produktivnosti.

U razdoblju od 2022. do 2023. HP je počeo razvijati i optimizirati rad pisača i s programima HP Professional Print Service. Danas na taj način nudi sveobuhvatnu podršku, znanje korisnika, pomaže povećati učinkovitost tiska, omogućuje poslovnu agilnost, produktivnost, priliku za učenje i, na kraju, ali ne manje važno, sigurnost za okoliš i korisnike.
Slaveći 15 godina HP Latex tehnologije, serija HP ​​Latex 630 dokazuje da je budućnost digitalnog ispisa svijetla, održiva s bezbroj mogućnosti.

Fortuna Digital Grupa ekskluzivni je zastupnik HP industrijskih strojeva u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Mađarskoj  i već 15 godina dio je ove uspješne priče. Za detaljnije informacije o Latex tehnologiji budućnosti obratite se bilo kojoj od naših podružnica u regiji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content