PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Revolucionarno rešenje – HP Latex 630 i 630W savršeno rešenje za male štamparije

Kada je reč o napretku u svetu štampe, nemoguće je izostaviti HP Latex tehnologiju, koja slavi 15 godina inovacije i pouzdane štampe. Fortuna Digital Grupa , kao partner HP-a, deo je ove uspešne priče od samog početka.

Nedavno je HP predstavio novi model 4. generacije Latex tehnologije – HP Latex 630 / 630W. To je rešenje koje je savršen izbor za manje štamparije koji po prvi put ulaze u svet Latex tehnologije. Donosi brojne prednosti koje poboljšavaju produktivnost i kvalitet štampe, omogućavajući čak i manjim štamparijama da dožive iskustvo štampe sa belom bojom i prošire svoju oblast poslovanja.

Nova serija

Nova serija štampača 630 dolazi u dva različita modela – korišćenjem dodatnih mogućnosti bele boja i sečenja:

• HP Latex 630, 64″ štampač – sa opcijom HP Cutter Solution

• HP Latex 630V, 64″ štampač sa belom bojom – sa opcijom HP Cutter Solution.

Bela boja i ključne karakteristike

HP Latex tehnologija predstavlja revolucionarno otkriće, pri čemu kreativnost više nije ograničena tehnologijom. Najpovoljniji štampač sa belom bojom ikada, HP Latex 630 je maštovito, isplativo rešenje. Takođe, sa PrintOS platformom, on drži vaše troškove pod kontrolom.

Štampa je izuzetno intenzivnih boja, odmah je suva i spremna za dalju doradu, sa veoma širokim spektrom materijala na kojima se može štampati. Štampači rade na nižim temperaturama, što proširuje spektar kompatibilnih materijala i obezbeđuje uštedu energije.

Sertifikovani zeleno

Latex tehnologija ima sertifikate koji garantuju održivost, brigu o životnoj sredini i ljudskom zdravlju. Ova tehnologija je jedina u industriji koja ima ovu vrstu sertifikacije. ECOLOGO, GREENGUARD, REACH i FSC samo neki koji se moraju pomenuti. Sertifikati garantuju da je reč o mašinama koje nemaju štetan uticaj na zdravlje ljudi i štite životnu sredinu.

Boje na bazi vode ne sadrže štetne hemikalije i ne emituju pare. Bez mirisa i štetnih materija i mogu se koristiti u malim i zatvorenim prostorima, kao iu najosetljivijim prostorima kao što su bolnice, vrtići, škole itd.

Zbog svog fokusa na održivost, HP je takođe razvio i zamenio plastična kućišta kertridža inovativnim kartonskim. Zbog kartonskog dizajna mogu se reciklirati, što značajno smanjuje količinu plastičnog otpada. HP nudi besplatno recikliranje preko platforme Planet Partners.

Štampač je projektovan tako da omogućava jednostavno održavanje, koje je uglavnom automatsko, i ne zahteva servisera za čišćenje glava i održavanje kvaliteta štampe.

Visoka rezolucija za besprekorno štampanje

Nova serija je takođe usavršena novom HP Pixel Control tehnologijom. Omogućava poboljšano prikazivanje prelaza boja i oštriji fini tekst.

Udobnost rada se nastavlja sa novim štampačima u smislu optimizacije prostora i vremena, pošto HP Latex 630 serija štampača ima sistem automatskog prednjeg uvlačenja materijala. Štampač nudi i integrisanu radnu memoriju kapaciteta do 10 GB, koja omogućava ponovno štampanje direktno sa štampača.

Kako je sve počelo?

HP Latex tehnologija je uvek bila na čelu inovacija u svetu digitalne štampe. Od predstavljanja prvog HP Latex štampača, postojala je stalna posvećenost razvoju i unapređenju tehnologije koja omogućava štampačima da postignu veći kvalitet i produktivnost.

U periodu od 2022. do 2023. godine, HP je počeo da razvija i optimizuje rad štampača i sa programima HP Professional Print Service. Danas na ovaj način nudi sveobuhvatnu podršku, znanje korisnika, pomaže u povećanju efikasnosti štampanja, omogućava poslovnu agilnost, produktivnost, mogućnost učenja i, na kraju, ali ne i najmanje važno, bezbednost za životnu sredinu i korisnike.

Proslavljajući 15 godina HP Latex tehnologije, HP Latex 630 serija dokazuje da je budućnost digitalne štampe svetla, održiva sa bezbroj mogućnosti.

Fortuna Digital Grupa je ekskluzivni zastupnik HP industrijskih mašina u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Mađarskoj i deo je ove uspešne priče već 15 godina. Za detaljnije informacije o Latex tehnologiji budućnosti, kontaktirajte bilo koju od naših filijala u regionu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content