PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh lansira novu Pro™ C5300 seriju

Nastavljajući se na uspjeh prethodnika, serije Ricoh Pro ™ C5200, iz Ricoha najavljuju novu, unaprijeđenu seriju  Pro ™ C5300 idealnu za male i srednje velike tiskare, za okruženja koja imaju potrebu tiska na zahtjev, in-plant tiskare unutar korporacija te male print shop-ove.
Ključne prednosti novog, poboljšanog sustava uključuju:

• visoku kvalitetu slike s Ricoh 2400 x 4800 dpi VCSEL tehnologijom i novom kontrolom sjaja kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi krajnjeg proizvoda

• veću produktivnost s brzinom do 80 str. /min. i povećanim mjesečnim radnim ciklusom od 450 000 araka

• veliku ladicu s vakumskim punjenjem koja podržava širok raspon podloga

• poboljšanu registraciju zahvaljujući novom sustavu kontrole prolaza papira

• korištenje širokog raspona medija do debljine od 360g, samokopirajućeg papira, teksturiranih medija i omotnica

• veću raznovrsnost doradnih mogućnosti (dio za doradu brošura uz mogućnost izrade brošura od 30 listova na papiru debljine 80 g).

„Pro C5300 za tisak iz arka u boji evolucija je Ricoh-ove već isprobane i provjerene tehnologije i razvijena je kao podrška brzoj proizvodnji malih i srednjih naklada. Obuhvaća sve uspješne operativne elemente svog prethodnika, a dodavanje novih mogućnosti rezultiralo je sustavom koji nudi veliku iskoristivost, fleksibilnost i produktivnost “, kaže Eef de Ridder, potpredsjednik odjela komercijalnog i industrijskog tiska u Ricoh Europe.

Ricoh Pro C5300 bit će dostupan u Europi od svibnja 2020. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content