Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh lansira novu PRO™ C5300 seriju

Nadovezujući se na uspeh prethodnika, serije Ricoh Pro ™ C5200, iz kompanije Ricoh najavljuju novu, unapređenu seriju  Pro ™ C5300, idealnu za male i srednje-velike štamparije, za okruženja koja imaju potrebu za štampom na zahtev, in-plant štamparije unutar korporacija i male print shop-ove.

Ključne prednosti novog, unapređenog sistema obuhvataju:

• visok kvalitet slike sa Ricoh 2400 x 4800 dpi VCSEL tehnologijom i novom kontrolom sjaja kako bi se zadovoljili različiti zahtevi krajnjeg proizvoda

• veću produktivnost sa brzinom do 80 str/min i povećanim mesečnim radnim ciklusom od 450.000 tabaka

• kasetu velikog kapaciteta sa vakumskim ulaganjem koja podržava širok raspon materijala

• poboljšanu registraciju zahvaljujući novom sistemu kontrole prolaza papira

• korišćenje širokog raspona medija debljine do 360g, samokopirajućeg papira, teksturiranih medija i omota

• veću raznovrsnost doradnih mogućnosti (deo za doradu brošura uz mogućnost izrade brošura od 30 listova na papiru debljine 80 g).

„Pro C5300 za štampu iz tabaka u boji, evolucija je već isprobane i proverene Ricoh tehnologije i razvijena je kao podrška brzoj proizvodnji malih i srednjih tiraža. Obuhvata sve uspešne operativne elemente svog prethodnika, a dodavanje novih mogućnosti rezultiralo je sistemom koji nudi upotrebljivost, fleksibilnost i produktivnost “, kaže Eef de Ridder, potpredsednik sektora za komercijalnu i industrijsku štampu Ricoh Europe.

Ricoh Pro C5300 će biti dostupan u Evropi od maja 2020. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content