PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh predstavlja novi Pro C5300 pisač

Ricoh je nedavno na tržište lansirao Ricoh Pro C5300 seriju produkcijskih pisača iz arka, koja se naslanja na uspjeh prethodnog modela, Pro C5200.
Ricoh Pro C5300 pisači dizajnirani su tako nude veću fleksibilnost proizvodnje, bolju kvalitetu ispisa i širu ponudu usluga za male i srednje velike digitalne tiskare. Idealan je za okruženja koja imaju potrebu tiska na zahtjev, in-plant tiskare unutar korporacija te male print shop-ove.

Novi sustav, koji je u Europi dostupan od 5. mjeseca, koristi Ricohovu 400 x 4800dpi VCSEL tehnologiju, dostiže brzinu ispisa do 80 str./min i povećani mjesečni radni ciklus od 450 000 araka.

Ricoh Pro C5300 može ispisivati na podloge debljine do 360g, na ne-karbonske papire, teksturirane medije i omotnice. Ima poboljšanu registraciju prilikom obostranog ispisa i spektar mogućnosti nakon tiska, uključujući poboljšanu završnu obradu s mogućnošću izrade knjižica od 30 listova na 80g papiru. Ulaznu ladicu velikog kapaciteta nadopunjuje kompatibilna izlazna jedinica i trimer za prednje rubove.

„Pro C5300 za tisak iz arka u boji evolucija je Ricoh-ove već isprobane i provjerene tehnologije i razvijena je kao podrška brzoj proizvodnji malih i srednjih naklada. Obuhvaća sve uspješne operativne elemente svog prethodnika, a dodavanje novih mogućnosti rezultiralo je sustavom koji nudi veliku iskoristivost, fleksibilnost i produktivnost “, kaže Eef de Ridder, potpredsjednik odjela komercijalnog i industrijskog tiska u Ricoh Europe.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content