Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Maxi Plus donosi najnovija Riso hadverska rješenja

Svoja rješenja iz segmenta digitalnog tiska, dorade te pratećeg materijala na sajmu Print21 u Sarajevu predstavit će i tvrtka Maxi plus d.o.o. iz Tuzle. Njihovu djelatnost čine prodaja i održavanje digitalne opreme, uređaja za doradu kao i potrošni materijal.

Na bosanskohercegovačkom tržištu uspješno posluju već dugi niz godina zahvaljujući prije svega dugogodišnjoj suradnji s partnerima i korisnicima njihovih usluga.
Od 2018. godine tvrtka je ovlašteni zastupnik Riso opreme za područje Bosne i Hercegovine.
RISO ink jet printere odlikuje niska cijena otiska, niska cijena održavanja te velike brzine tiska. Kreću se i do 320 ppm. U ponudi, osim ink jet printera, Riso ima još i duplikatore za umnožavanje kopija brzine do 190 A3 ppm.
Danas u vrijeme kada nedostaje kvalificirane radne snage Riso je idealno rješenje, i za tiskare i za tvrtke koje imaju velike količine printanog materijala.

Kako Riso rješenja mogu pomoći i vašem poslovanju moći će se uvjeriti svi posjetitelji sajma Print21. Maxi plus predstavit će Riso GD produkcijski printer brzine tiska 130 ppm. Bit će tu i duplikator Riso SF 9350, s brzinom 150 ppm A3 formata.

Tvrtka Maxi plus također je i distributer Nocai UV printera za BiH koji su se pokazali kao najpouzdaniji printeri u svojoj klasi s najboljim omjerom cijena i kvalitete. Stabilnost tehnologije i jednostavnost upotrebe te visoka trajnost otiska otvorili su im vrata europskog tržišta.
Iz asortimana izdvajaju Nocai UV printere A1 i A2 formata, a uskoro će u ponudi imati i A3 max UV printer.
Uz UV, u ponudi imaju i DTF i DTG Nocai printere.
Osim toga u asortimanu imaju i veliki izbor doradnih mašina: bindere, laminatore, noževe za rezanje papira, uređaje za biganje, perforaciju i koričenje.

Da biste ih posjetili, svoju besplatnu ulaznicu za sajam Print21 u Sarajevu osigurajte već danas. Ulaznica

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content