PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Maxi Plus donosi najnovija Riso hadverska rješenja

Svoja rješenja iz segmenta digitalnog tiska, dorade te pratećeg materijala na sajmu Print21 u Sarajevu predstavit će i tvrtka Maxi plus d.o.o. iz Tuzle. Njihovu djelatnost čine prodaja i održavanje digitalne opreme, uređaja za doradu kao i potrošni materijal.

Na bosanskohercegovačkom tržištu uspješno posluju već dugi niz godina zahvaljujući prije svega dugogodišnjoj suradnji s partnerima i korisnicima njihovih usluga.
Od 2018. godine tvrtka je ovlašteni zastupnik Riso opreme za područje Bosne i Hercegovine.
RISO ink jet printere odlikuje niska cijena otiska, niska cijena održavanja te velike brzine tiska. Kreću se i do 320 ppm. U ponudi, osim ink jet printera, Riso ima još i duplikatore za umnožavanje kopija brzine do 190 A3 ppm.
Danas u vrijeme kada nedostaje kvalificirane radne snage Riso je idealno rješenje, i za tiskare i za tvrtke koje imaju velike količine printanog materijala.

Kako Riso rješenja mogu pomoći i vašem poslovanju moći će se uvjeriti svi posjetitelji sajma Print21. Maxi plus predstavit će Riso GD produkcijski printer brzine tiska 130 ppm. Bit će tu i duplikator Riso SF 9350, s brzinom 150 ppm A3 formata.

Tvrtka Maxi plus također je i distributer Nocai UV printera za BiH koji su se pokazali kao najpouzdaniji printeri u svojoj klasi s najboljim omjerom cijena i kvalitete. Stabilnost tehnologije i jednostavnost upotrebe te visoka trajnost otiska otvorili su im vrata europskog tržišta.
Iz asortimana izdvajaju Nocai UV printere A1 i A2 formata, a uskoro će u ponudi imati i A3 max UV printer.
Uz UV, u ponudi imaju i DTF i DTG Nocai printere.
Osim toga u asortimanu imaju i veliki izbor doradnih mašina: bindere, laminatore, noževe za rezanje papira, uređaje za biganje, perforaciju i koričenje.

Da biste ih posjetili, svoju besplatnu ulaznicu za sajam Print21 u Sarajevu osigurajte već danas. Ulaznica

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content