Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland noviteti DTF i resin printer na sajmu Print21 u Sarajevu

Japanski brend Roland DG dobro je poznato ime u svijetu digitalnog tiska. Ovlašteni partner za njihova rješenja na području BiH je tvrtka Carlos Signs koja na sajam Print21 u Sarajevu, između ostalog, donosi i dva zanimljiva noviteta.
Prvi je vezan uz DTF, a drugi uz resin tehnologiju tiska.

Tvrtka Carlos Signs na svom će štandu posjetiteljima, prvi put u BiH, ali i široj regiji, predstaviti Roland BN-20D, DTF printer koji se može koristiti i odvojeno kao rezač. Radi se o rješenju namijenjenom ponajviše manjim print shop radnjama.

DTF je tehnologija koje je posljednjih godina vrlo popularna te je i tehnološki značajno napredovala. O značaju DTF-a svakako svjedoči i činjenica da je Roland jedan od prvih velikih brendova koji je u svoj portfelj dodao DTF rješenje. Naime, dugi niz godina ta je priča bila rezervirana za no name kineske proizvođače.

Drugi novitet iz Rolandove tvornice je Roland TrueVIS AP-640 resin printer, odnosno printer na bazi smole.

TrueVIS AP-640 sadrži novu TrueVIS smolastu tintu zahvaljujući kojoj redefinira resin ispis. Visoka zasićenost boja i mogućnost tiska na širokom rasponu materijala omogućit će korisnicima da s novim aplikacijama prošire svoj posao u segmentu signage-a i grafika. Printer ima niske troškove rada, a velika prednost je i brzo sušenje otisnutih aplikacija.

Uz ove dvije poslastice, na štandu vas očekuje i najnoviji GS2-24 rezač iz Roland DG serije za start-up digitalne poslove.
Tu su još i TrueVIS VG3-540 print&cut koji pruža vrhunski ispis te najnoviji TrueVIS MG-300, roll-to-roll UV print& cut rješenje.

Iz tvrtke Carlos Signs pozivaju vas da dođete na sajam Print21 i uvjerite se u Roland DG kvalitetu!

Svoju ulaznicu osigurajte već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content