Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland premijera na Difol štandu na sajmu Print21 u Novom Sadu

Tvrtka Difol će kao zlatni partner sajma Print 21 na svom štandu premijerno pokazati printere koje je Roland predstavio tržištu početkom godine.

Jedan od najjatraktivnijih uređaja za koji se očekuje veliko zanimanje je novi UV VersaObject MO-240.
Radi se o nasljedniku proslavljene LEF serije desktop UV printera za tisak na predmete. Novi model karakterizira veću brzinu tiska te prošireni gamut boja uslijed novih cartridge-a. Idealan je za sve tipove korisnika, bilo da se zahtijevaju male ili velike naklade.

Osim ove, Difol najavljuje i druge premijere u Novom Sadu, ali i tome više uskoro.

Uz Roland novitete, Difol najavljuje i one iz Gravotecha. Posjetitelji će tako biti u prilici vidjeti apsolutno najnovije tehnologije raspoložive na tržištu. Osim flatbed UV printera za predmete, Difol će na sajmu Print21 prikazati sve tehnologije iz svoje ponude. To uključuje eco-solventne i UV print&cut uređaje, latex, DTG i DTF printere, cuttere, kao i laserske i mehaničke graverke.

Što se grafičkih materijala tiče, Difol u suradnji s talijanskom tvrtkom Guandong organizira posebni Guandong corner na kojem će biti prikazane sve novine i specijali u segmentu materijala za digitalni tisak. Izravno od predstavnika iz Italije posjetitelji će se moći uvjeriti u najzanimljivija rješenja te saznati koji su trendovi u razvoju vizualne komunikacije.

Kao i na sve druge sajmove u organizaciji Print Magazina i na Print21 u Novom Sadu, ulaz je besplatan.
Svoju ulaznicu možete osigurati već danas.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content