PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Roland premijera na Difolovom štandu na sajmu Print21 u Novom Sadu

Kompanija Difol će kao Zlatni partner sajma Print21 na svom štandu premijerno pokazati mašine koje je Roland predstavio tržištu početkom godine.

Jedna od najjatraktivnijih mašina za koju se očekuje veliko interesovanje je novi UV VersaObject MO-240. Reč je o nasledniku proslavljene LEF serije desktop UV printera za štampu na predmetima. Novi model poseduje veću brzinu štampe, prošireni gamut boja usled novih kertridža. Idealan je za sve tipove korisnika, bilo da se zahtevaju mali ili veliki tiraži.

Osim ove, Difol najavljuje i druge premijere u Novom Sadu, ali i tome više uskoro.

Uz Roland novitete, Difol najvljuje i one iz Gravotecha. Posetioci će tako biti u prilici da vide apsolutno najnovije tehnologije raspoložive na tržištu. Osim flatbed UV printera za predmete, Difol će na sajmu Print21 prikazati sve tehnologije iz svoje ponude. To uključuje eko-solventne i UV print&cut mašine, latex, DTG i DTF printere, katere, kao i laserske i mehaničke graverke.

Što se grafičkih materijala tiče, Difol u saradnji sa italijanskom kompanijom Guandong organizuje posebni Guandong corner gde će biti prikazane sve novine i specijali u segmentu materijala za digitalnu štampu. Direktno od predstavnika iz  Italije posetioci će se moći uveriti u najzanimljivija rešenje te saznati koji su trendovi u razvoju vizualne komunikacije.


Kao i na sve druge sajmove u organizaciji Print Magazina i na Print21 u Novom Sadu, ulaz je besplatan.
Svoju ulaznicu možete obezbediti već danas.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content