PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland proširuje mogućnosti VersaUV LEC2 serije narančastom i crvenom bojom

Roland DG dodavanjem dvije dodatne boje proširuje mogućnosti svoje VersaUV LEC2 serije UV roll-to-roll print&cut pisača.

Naime, u tvrtki Roland najavljuju dodavanje narančaste i crvene boje svojoj obitelj posebno formuliranih, GREENGUARD Gold-certified ECO-UV 5 (EUV5) boja. Nove opcije narančaste i crvene značajno proširuju color gamut EUV5 boja. Time je korisnicima LEC2-640 i LEC2-330 uređaja omogućeno da ciljaju ranije nedostižne boje. Ističu i da dodavanje novih boja originalnom setu kojeg čine CMYK, bijela, prozirna i primer dodatno proširuje potencijal pisača lansiranih početkom ove godine.

Navode da CMYK + narančasta + crvena proširuju raspon boja za otprilike 20%. Broj reproduciranih Pantone boja tako se povećava za otprilike 200 boja u odnosu na četverobojni CMYK.

Konfiguracija narančaste i crvene boje prikladna je za korisnike koji rade s brendovima koji zahtijevaju savršenstvo ispisa u boji. Uz to dolazi i proizvodnja zapanjujućih, visokokvalitetnih aplikacija.

U Rolandu kažu da su nove narančaste i crvene boje dostupne za naručivanje odmah. Prve isporuke vjerojatno će biti u rujnu / listopadu.

Podsjećamo, VersaUV LEC2 serija UV-LED print&cut pisača svoju primjenu, između ostalog, pronalazi u izradi naljepnica, etiketa, različitih natpisa, POP materijala, backlit panela, podnih grafika,  te prototipova ambalaže.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content