PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland proširuje mogućnosti VersaUV LEC2 serije narandžastom i crvenom bojom

Roland DG dodavanjem dve dodatne boje proširuje mogućnosti svoje VersaUV LEC2 serije UV roll-to-roll print&cut štampača.

Naime, u kompaniji Roland najavljuju dodavanje narandžaste i crvene boje svom asortimanu posebno formulisanih, GREENGUARD Gold-certified ECO-UV 5 (EUV5) boja. Nove opcije narandžaste i crvene značajno proširuju color gamut EUV5 boja. Time je korisnicima LEC2-640 i LEC2-330 uređaja omogućeno da ciljaju ranije nedostižne boje. Ističu i da dodavanje novih boja originalnom setu koga čine CMYK, bela, prozirna i primer dodatno proširuje potencijal štampača lansiranih početkom ove godine.

Navode da CMYK + narančasta + crvena proširuju raspon boja za otprilike 20%. Broj reprodukovanih Pantone boja se na taj način povećava za otprilike 200 boja u odnosu na četvorobojni CMYK.

Konfiguracija narandžaste i crvene boje prikladna je za korisnike koji rade s brendovima koji zahtevaju savršenstvo štampe u boji. Uz to dolazi i proizvodnja zapanjujućih, visokokvalitetnih aplikacija.

U kompaniji Roland kažu da su nove narandžaste i crvene boje dostupne za naručivanje odmah. Prve isporuke verovatno će biti u septembru / oktobru.

Podsećamo, VersaUV LEC2 serija UV-LED print&cut štampača svoju primenu, između ostalog, pronalazi u izradi nalepnica, etiketa, različitih natpisa, POP materijala, backlit panela, podnih grafika,  i prototipova ambalaže.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content