PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland VersaUV LEC2-330/640 pisači – potpuno novi nivo

S novim uređajima Roland VersaUV LEC2-330/640 prelazite na drugu razinu poslovanja. Radi se o neusporedivoj UV kvaliteti ispisa, preciznoj reprodukciji boja, uz integrirano precizno rezanje i opsežnu kompatibilnost medija.

Rolandovi pisači stvoreni su za proizvodnju unikatnih aplikacija. Roland VersaUV LEC2 serija pisača/rezača je na jednom novom nivou kvalitete. S obzirom da se radi o strojevima “sve u jednom” (tisak, rezanje, lakiranje), dizajnirani su za proizvodnju premium grafika koje će privući svako oko. Sa specijalnim efektima možete istaknuti detalje te osjetiti teksture. Uz pomoć integriranog rezanja možete izraditi prototipove u jednoj operaciji te precizno izrezati komplicirane naljepnice.

Stvorite realistične makete ambalaže, vrhunske naljepnice, WOW natpise, izvrsne zaslone na prodajnim mjestima, posebne grafike i još mnogo toga. S ovim pisačima možete postići ispise vrhunske kvalitete jer koriste nove ECO-UV EUV5 boje. Osim toga, koriste i najnovije ispisne glave i snažne LED žarulje koje se kombiniraju za optimizaciju kvalitete ispisa do najsitnijih detalja.

S Roland VersaUV LEC2-330/640 pisačima dobivate cjelovito rješenje, od ispisa, rezanja, perforiranja pa do lakiranja na zahtjev.

Uštedjet ćete na vremenu radi brzine samih pisača, s ispisima koji su odmah nakon tiska spremni za daljnju doradu i instalaciju.

Zadovoljite i najzahtjevnije klijente te oživite svoju viziju kroz probne otiske, makete, ambalažu…

Roland VersaUV LEC2-330/640 pisači omogućuju Vam da proširite svoje grafičke mogućnosti. Kod zastupnika brenda Roland, tvrtke Dipa d.o.o., možete se više informirati, a njihovi stručnjaci će rado odgovoriti na sve vaše upite.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content