PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland Versa UV LEC2-330/640 štampači – potpuno novi nivo

Sa novim uređajima Roland VersaUV LEC2-330/640 prelazite na drugi nivo poslovanja. Reč je o neuporedivom UV kvalitetu štampe, preciznoj reprodukciji boja, uz integrisano precizno rezanje i opsežnu kompatibilnost medija.

Rolandovi štampači su stvoreni za proizvodnju unikatnih aplikacija. Roland VersaUV LEC2 serija štampača/rezača je na jednom novom nivou kvaliteta. S obzirom da se radi o mašinama “sve u jednom” (štampa, rezanje, lakiranje), dizajnirani su za proizvodnju premium grafika koje će privući svačije oko. Sa specijalnim efektima možete da istaknete detalje i osetite teksture. Uz pomoć integrisanog rezanja možete izraditi prototipove u jednoj operaciji i precizno izrezati komplikovane nalepnice.

Stvorite realistične makete ambalaže, vrhunske nalepnice, WOW natpise, izvanredne displeje na prodajnim mjestima, posebne grafike i još mnogo toga. Uz pomoć ovih štampača možete postići štampu vrhunskog kvaliteta jer koriste nove ECO-UV EUV5 boje. Osim toga, koriste i najnovije štamparske glave i snažne LED žarulje koje se kombinuju za optimizaciju kvaliteta štampe do najsitnijih detalja.

Sa Roland VersaUV LEC2-330/640 štampačima dobijate celovito rešenje, od štampe, rezanja, perforiranja pa do lakiranja na zahtev.

Uštedećete na vremenu radi brzine samih štampača, s ispisima koji su odmah nakon štampe spremni za dalju doradu i instalaciju.

Zadovoljite i najzahtevnije klijente i oživite svoju viziju kroz probne otiske, makete, ambalažu…

Roland VersaUV LEC2-330/640 štampači Vam omogućuju da proširite svoje grafičke mogućnosti. Kod zastupnika brenda Roland, kompanije Dipa d.o.o., se možete više informisati, a njihovi stručnjaci će rado odgovoriti na sve vaše upite.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content