PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Alim  postao deo Igepa Grupe

Na grafičkom tržištu regiona dolazi do novih momenata. Naime, kompanija Alim d.o.o. iz Visokog (BiH) zvanično je postala deo Igepa Grupe, 1. novembra 2023. godine.

Kompanija Alim je već dugi niz godina prisutna na tržištu grafike. Zastupnik je brojnih renomiranih svetskih brendova kada su u pitanju mašine, štamparski materijali i sirovine.

Igepa Group je jedan od vodećih veletrgovaca u Evropi. Opslužuje više od 50 hiljada kupaca u različitim proizvodnim industrijama i trgovini. Raznovrsnu i bogatu ponudu Grupacije čine proizvodi kao što su grafički papiri i kartoni, ambalažni materijali, medijska i tehnička oprema, kao i usluge u industriji marketinga i promocije. Na više od 75 lokacija u 24 zemlje i sa oko 3.500 zaposlenih, Grupa sa svojim strateškim partnerima širom Evrope ostvaruje godišnji promet od približno 1,6 milijardi evra.

Kako su naveli u saopštenju za javnost, ovo je izuzetno uzbudljiv događaj za obe kompanije, kako za zaposlene, tako i za klijente. „Naš najvažniji kapital su ljudi, a udruživanjem snaga značajno smo povećali snagu resursa koje koristimo da obezbedimo kvalitet naših usluga. Reč je o spajanju dve izuzetno kompatibilne kompanije, koje dele slične vrednosti i praksu u svom poslovanju“, navodi se u zajedničkom saopštenju kompanije Igepa Alim.

Iako će Alim od sada poslovati pod novim imenom Igepa Alim d.o.o., svi partneri mogu da računaju na iste kontakte i poslovne odnose koje su imali do sada. Odnosno maksimalnu posvećenost klijentima i posvećenost kvalitetu rada. Igepa Alim, ističu, ostaje pouzdan partner svim svojim saradnicima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content