PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon ImagePRESS C170 – za novi nivo kreativnosti unutar kompanije

Potražnja za optimizovanim profesionalnim štamparskim rešenjima u kancelarijskom okruženju je sve veća. Iz tog razloga, Canon Europe predstavlja tržištu seriju imagePRESS C170 koja kompanijama omogućava kreativnu štampu unutar vlastite organizacije. Canon ImagePRESS C170 uz kreativnu snagu, kompanijama nudi mogućnost stvaranja personalizovane štampe visoke rezolucije. Posebnost ovog štampača su i žive boje koje odgovaraju profesionalnim standardima.

Nakon što je 2019. godine Canon uspešno predstavio seriju imagePRESS C165, serija imagePRESS C170 je predstavljena radi pružanja dodatne podrške različitim potrebama kompanija i ustanova za štampom. ImagePRESS C170 uz mogućnost štampe na standardne A4 i A3 medije, uključujući koverte, nudi mogućnost štampe i na teške medije do 350g, kao i dugačke natpise do 1300 mm. Radi dodatne fleksibilnosti, uređaji iz nove serije podržavaju sjajne, svilene, obične i teksturirane medije, a nude i širok raspon profesionalne završne obrade.

Osnaživanje produktivnosti

Serija imagePRESS C170 je stvorena za kratke rokove isporuke. Nudi izvanredne brzine štampe do 70 str./min u boji, odnosno do 80 crno-belih str./min. Cilj proizvođača bio je da se postigne jednostavnost korišćenja pa uređaj nudi intuitivan interfejs, navigaciju i korisničko iskustvo kao i drugi Canon uređaji.

Kao modeli imageRUNNER ADVANCE DX, serija imagePRESS C170 nudi sigurnosne funkcije stvorene da pomognu korisnicima da sačuvaju poverljive informacije. Obezbeđuje zaštitu privatnosti zaposlenih i klijenata i pomaže u usklađenosti s regulativom u zahtevnim kancelarijskim i lakim produkcijskim okruženjima. Svojim sposobnostima kvalitetne štampe i profesionalne završne obrade, serija imagePRESS C170 omogućava kompanijama da unaprede saradnju sa klijentima. Ova serija oslobađa snagu štampe i predstavlja izvrsno alternativno rešenje za kompanije koje žele da pomere kreativne granice.

Serija imagePRESS C170 – glavne karakteristike

  • brzine štampe do 70 str./min A4 u boji i 80 str./min crno-belo
  • skeniranje do 240 slika/min A4
  • veličina medija do 1300mm dužine i mediji težine do 350g
  • izlazna štampa/skenovi visokog kvaliteta sa tačnim, preciznim i oštrim kvalitetom slika zahvaljujući laseru imagePRESS R-VCSEL i rezoluciji štampe od 2400 x 2400 dpi
  • sveobuhvatna sigurnost u 360° uz softver McAfee Embedded Control
  • dosledan kvalitet uz tehnologiju prilagođavanja različitih nivoa gustine
  • platforma za višefunkcionalne ugrađene aplikacije (Multi-functional Embedded Application Platform, MEAP) i funkcionalnost štampe bilo gde uz servise uniFLOW Online i Mopria
Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content