PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Difol i Brother domaćini sajma Grafima 2024.

Posle dobijanja Zlatnog Pečata za ukupni kvalitet na prošlogodišnjoj Grafimi, kompaniji Difol d.o.o. je ukazana čast da bude domaćin ovogodišnjeg izdanja Međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima. Grafima 2024. održaće se u hali 4 Beogradskog sajma od 18. do 20. septembra.

Nakon 2014. ovo je drugi put da će kompanija Difol biti domaćin Grafime i to sa još jednim od svojih japanskih brendova. Nakon domaćinstva u partnerstvu sa kompanijom Roland DG 2014., Difol će ove godine istaći partnerstvo sa japanskom kompanijom Brother.

„Iako je ostalo još mnogo vremena do samog sajma, pripreme su uveliko započete. Ono što već sada možemo da najavimo je još veći broj mašina na štandu nego prošle godine i još premijera koje nas očekuju do početka sajma. Print21 u Novom Sadu je dao najavu dela novina koje očekujemo ove godine. Osim novih mašina koje su premijerno prikazane na Novosadskom sajmu, u septembru nas čeka pregršt noviteta koji do sada nisu prikazani u Srbiji. Već sada možemo da potvrdimo da će na sajmu biti prikazan novi Roland UV Flatbed BD-8, kao i novi Roland DTF printer BY-20. Za sve one nestrpljive korisnike Roland BD-8 već u maju može da se vidi i testira u Difol demo centru.

Osim Brother i Roland mašina, na sajmu ćemo prikazati najaktuelnije mašine i ostalih naših partnera poput Graphteca i Gravotecha. Kod njih takođe očekujemo nešto novo ove jeseni. Daćemo sve od sebe da opravdamo poverenje koje nam je ukazao Beogradski sajam dodelom domaćinstva i tokom čitave godine radimo na tome da sebe i sajam grafike predstavimo publici u najboljem mogućem svetlu. Sigurni smo da ćemo u tome uspeti i da će naš nastup na Grafimi ove godine biti najbolji do sad“, rekao nam je gosp. Dejan Bradić, menadžer nabave i izvoza u kompaniji Difol.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content