PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Difol predstavio Roland ER-641, eko-solventni štampač, novi dodatak DGXpress seriji

Krajem januara meseca ove godine, Roland DG je predstavio tržištu ER-641, eko-solventni ink jet štampač kao deo DGXSpress serije. Kompanija Difol ga je već krajem februara predstavila na sajmu Print21 u Novom Sadu. Uz VersaO, to je bila druga Roland premijera na njihovom štandu.

Inače, Roland je prošle godine lansirao brend DGXSpress kako bi bio što dostupniji na cenovno osetljivijim tržištima sa sve većom potražnjom za rešenjima za signalizaciju. Među njima je i istočna Evropa. Ponudili su dva UV rešenja i jedan eko-solvent. Sada su toj liniji dodali pristupačniji ER-641.

Jedna glava za štampanje ER-641, kažu, razvijena je da maksimizira produktivnost i pruži brzi povrat ulaganja. Odlikuje se živopisnim kvalitetom štampe. Kombinacija nove, veće glave za štampanje, koja može da izbaci manje kapljice mastila veće gustine, omogućava postizanje robusne produktivnosti. Kreće se od 25,5 m2/h u režimu 900×600 dpi za PVC štampu i 43,5 m2/h u režimu od 600×1200 dpi za štampu banera.

ER-641 takođe dolazi sa brojnim funkcijama koje su uključene za poboljšanje efikasnosti rada, kao što su integrisani sistem za odmotavanje, jedinica za preciznije umetanje medija, perforirani rezač listova koji odvaja medije duž perforacija između poslova itd. ER-641 standardno dolazi sa VersaWorks 6 profesionalnim RIP softverom sa širokim spektrom funkcija lakih za korišćenje i Roland DG Connect, uslugom zasnovanom na cloud-u.

Novi štampač nam je u kratkom Print Report-u predstavio g. Veliša Velišković iz kompanije Difol, a možete ga pogledati i na našem YouTube kanalu..

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content