PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Elitron Spark 19.16 – kompletno rešenje za štamparije

Nastavljamo sa pričom o najnovijem Elitron proizvodu u segmentu Sign & Display i grafičke industrije. U trećem nastavku iz serijala videa o Elitron Spark 19.16, multifunkcionalnog CNC uređaja iz ponude Symbol grupe i njihovog principala Elitrona nastavljamo s mogućnostima ”heavy duty” rezanja. Ovaj put je reč o dibondu koji svoju primenu nalazi u grafičkom (Sign & Display) segmentu, ali i u drugim industrijskim granama poput građevinskog sektora, dekoracije interijera i sl.

U priloženom videu i sami se možete uveriti u preciznost obrade navedenog materijala. Da bi se to postiglo, mora biti zadovoljeno više faktora, a jedan od njih je i multizonski vakuum što je specifičnost svih Elitron proizvoda. Snaga vakuum pumpe i varijabilno i automatsko otvaranje vakuum zona obezbeđuju savršeno fiksiranje materijala bez tzv. „rasipanja vakuuma” što u saradnji sa snažnim i preciznim ruterom omogućava izvanredne performanse.

Uz sve navedeno, specifičnosti Elitrona su i sistemi (hardware i software) za prepoznavanje fajlova u ”print & cut” okruženju, Seeker System PRO i Video projekcija. Primenjivi su uz sve rezače iz game Elitronovih proizvoda i pomažu pri ubrzavanju rada i automatizaciji proizvodnog procesa.

Elitron SPARK 19.16 nudi kompletno rešenje u kompaktnom formatu za grafičku industriju. Od plakata i nalepnica, preko kutija i obrade packaging materijala do tzv. „rigid” materijala poput forexa, plexiglassa, dibonda, drveta i sl.

Za sve dodatne informacije obratite se zaposlenima Symbol grupe, a za mogućnosti Elitron Spark uređaja kliknite ispod i pogledajte video…

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content