PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Epson SC-F1000 hibridni DTG/DTF štampač odličan ulaz u svet tekstilne štampe

Sitotehnika je proširila svoju već bogatu ponudu novim modelom štampača koji će unaprediti vaše poslovanje. Reč je o Epson SureColor F1000 DTG/DTF štampaču.
Epson SC-F1000 je desktop, hibridni DTG i DTFilm štampač, pozicioniran kao ulaz u DTG štampanje. Upotpunjuje liniju proizvoda Epson DTG-a, za male printshop radnje, i štampu po zahtevu klijenta na licu mesta.
Idealno je rešenje za sve koji žele postići izvanredne rezultate u direktnom i transfernom štampanju na tekstilu uz minimalna ulaganja.

U poređenju sa drugim početnim DTG štampačima, SC-F1000 ima belu boju koja omogućava korisnicima da štampaju na tamnoj odeći i direktno na film. Početnicima koji zahtevaju pristupačno rešenje za štampanje majica, SC-F1000 nudi fleksibilnost štampe na različitim tipovima tkanina kao što su pamuk, poliester, teksas, mešavine 50/50, kao i tamne tkanine i tkanine u bojama. Prodavci mogu ponuditi štampanje majica u prodavnicama, čak i sa ograničenim prostorom, zbog kompaktne veličine štampača SC-F1000.
Epson SC-F1000 omogućava efikasnu direktnu štampu na majicama, kao i DTF filmu i visok kvalitet bez ugrožavanja produktivnosti.

Epson SC-F1000 štampač u akciji možete vidite u showroom-u Sitotehnike, na adresi Jugoslovenska 2, Beograd. Za više informacija o karakteristikama i cenama kontaktirajte ih na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content