Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA pokrenula promotivnu kampanju za predstojeći događaj u martu 2021.

Svojom porukom opreznog optimizma – “Bringing Colour Back” – FESPA nastoji da pruži bezbedan događaj koji štamparskoj zajednici omogućava ponovno povezivanje i susrete licem u lice, nakon godine protekle bez ikakvih događaja uživo, čime ujedno pruža i „odskočnu dasku“ za trajni oporavak branše.

Web stranica event-a je postala dostupna i nudi početne informacije za izlagače i posetioce. Stranica obuhvata detalje mesta održavanja i tlocrte, kao i smernice oko sveobuhvatnih zdravstvenih i sigurnosnih mera koje se sprovode kao odgovor na COVID-19. Posetioci se sad mogu registrovati i pristupiti informacijama o cenama ulaznica i promotivnim kodovima za ulaznice sa popustom.

Za izlagače, stranica ima novi online „showroom” u kome mogu da objavljuju informacije o proizvodima, tehničke sadržaje koji podržavaju njihovo učešće, a postoji i opcija upravljanja upitima budućih kupaca.

Događaj u martu 2021. biće FESPA Global Print Expo za sitoštampu, digitalnu štampu širokog formata i štampu na tekstil, uz European Sign Expo za ostali signage. Posetioci će moći da uživaju i u popularnim događanjima Printeriors i World Wrap Masters, inspirisani najnovijim materijalima i aplikacijama u uređenju enterijera i oblepljivanju vozila.

Izbor Amsterdama za domaćina FESPA-e 2021. omogućava posetiocima iz cele Evrope da lako putuju na događaj, zahvaljujući odličnim drumskim, železničkim i avionskim vezama sa glavnim gradom Holandije. Događaj u martu 2021. će biti prvi FESPA događaj uživo koji će se održati, nakon što su svi događaji iz 2020. odloženi za 2021, zbog dinamike širenja pandemije COVID-19.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content