PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Flyeralarm optimizuje web-to-print procese s Durst softverom

Jedna od vodećih evropskih kompanija za web-to-print B2B štampu, Flyeralarm, odlučila je da optimizuje svoje procese web-to-print softverskim rešenjima kompanije Durst.
Integracija softverskih rešenja Durst Smart Shop i Smart Editor omogućiće dizajniranje personalizovanih proizvoda za štampanje direktno u veb pretraživaču i automatizovati celokupnu obradu porudžbina i prodaju proizvoda i usluga.

Kako ističu, uvođenje Durst Smart Editor-a označava značajan napredak u onlajn poslovnim procesima kompanije Flyeralarm. Ova cloud aplikacija omogućava korisnicima da dizajniraju personalizovane proizvode za štampanje direktno iz svog veb pretraživača, značajno unapređujući korisničko iskustvo.

Funkcija vizuelizacije u realnom vremenu omogućava klijentima da trenutno vide svoje dizajne i konačni rezultat u realnom vremenu. Sa integracijom Durst Smart Editor-a, Flyeralarm će svojim kupcima ponuditi dodatne interaktivne i prilagodljive opcije štampanja.

Integracijom Durst Smart Shop-a, sveobuhvatnog rešenja za e-trgovinu Durst Grupe, Flyeralarm će dalje iskoristiti potencijal optimizacije. Ova revolucionarna platforma web-to-print omogućava kupcima da prilagode svoje porudžbine za štampanje na osnovu različitih karakteristika, obezbeđujući besprekoran i prijatan proces naručivanja. Fleksibilnost platforme takođe omogućava kupcima da naručuju 24/7 i lako pristupaju informacijama o porudžbini,

„Sa inovativnim rešenjima kao što su Smart Shop i Smart Editor, možemo da omogućimo kompaniji Flyeralarm da svojim klijentima ponudi neuporedivo iskustvo kupovine putem štampanja na mreži, dodatno jačajući svoju poziciju vodeće kompanije za e-trgovinu“, rekao je Majkl Deflorijan, rukovodilac poslovne jedinice, Softver & Solutions, Durst Group.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content