PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital najavljuje dve regionalne premijere na Sajmu Grafima 2023

Fortuna Digital najavljuje učešće na sajmu Grafima – 43. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije koji će se održati u Beogradu od 09. do 11. oktobra 2023.

Svake godine Grafima predstavlja aktuelna tehnološka dostignuća u grafičkoj industriji, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj industriji, kao i rešenja za indoor/outdoor oglašavanja. Ove godine je Fortuna Digital pripremila dosta novih i zanimljivih ideja kroz inovativna tehnološka dostignuća vodećih svetskih brendova iz svog bogatog portfolia. Sve to uz direktnu prezentaciju kao i konsultacije sa stručnim servisnim i prodajnim timom ove već uveliko akreditovane firme.

Dve regionalne premijere

U najavi su demo prezentacije na novim modelima mašina koje će regionalnu premijeru imati baš na Grafimi 2023:

  • Summa S3 160
  • HP Latex 630W

HP Latex 630 serija je poslednja inovacija koju je HP izbacio povodom 15 godina HP Latex tehnologije. Fortuna Digital koja je od samog početka deo ove uspešne priče, koja podstiče kreativnost, pomera granice i veoma vodi računa o ekološkim standardima vas poziva da iskoristite ovu jedinstvenu priliku da na licu mesta vidite sve benefite koje nov HPLatex 630W donosi kroz prezentaciju na različitim materijalima. Takođe, poziva vas da vidite kako novi model Summa S3 seče sa velikom preciznošću.
Pored informacija o gore pomenutim novim zvezdama na sajmu, sve o ostalim već uveliko poznatim modelima možete saznati od Fortuna Digital tima.

Što se materijala tiče fokus je na ekološki prihvatljivim materijalima. Naime, briga za zaštitu životne sredine trend koji Fortuna Digital zajedno sa svojim partnerima u potpunosti prati. Očekuje vas širok spektar različitih materijala. Neki su od ranije već poznati, i zbog svog izuzetnog kvaliteta su zaslužili da se prezentuju iznova, na drugi način. Novi materijali će vas impresionirati, a posebno Berger textiles, od kojeg će biti prezentovana bogata ponuda konkretnih gotovih proizvoda. Inspirisaće vas i nove kreativne ideje Buehnen, Image Perfect, Avery Dennison sa PVC free dekorativnim nalepnicama za prozorsku grafiku,. Posebnu pažnju privućiće novi premium brend iz asortimana pločastih materijala 3A Composites.

Uživo ćete imati priliku da vidite i vizuale za koje Fortuna Digital nudi kompletno reklamno rešenje od štampe, kedera, tekstila i konstrukcija. Akcenat je na backlite i blockout tekstilima Berger Samba, PONGS Artist Mambo i Softimage Contrast, odštampanim na novom HP Latex-u 630W postavljenim na LED UP i LED GO svetleće konstrukcije.

Takođe, sva dostupna softverska rešenja (ONYX, SAI i Caldera) biće uživo prezentovana.

Za dodatne informacije javite se direktno timu Fortune Digital na [email protected], a za posetu sajmu možete da se prijavite ovde.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content