PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital tim čeka vas na sajmu drupa

Za manje od dve nedelje, svoja vrata otvara drupa. To je najveći i najprestižniji sajam posvećen tendencijama i inovacijama u štamparskoj industriji u svetu. Na njemu vas, naravno, čeka i tim Fortuna Digital Grupe!
Nakon pauze od 8 godina (2020 godine sajam je otkazan zbog Kovid-19 pandemije), drupa će po svemu sudeći biti posebna i sadržajnija od svih prethodnih. Očekuje vas preko 1600 izlagača iz više od 50 zemalja iz svih delova sveta.

Veliki broj izlagača se ove godine fokusirao isključivo na ovu manifestaciju kao primarnu za prezentovanje inovacija. To se moglo primetiti izostankom mnogih velikih imena sa spiska izlagača na ovogodišnjoj FESPA-i u Amsterdamu. Među njima su i neka od najvećih imena u industriji kao što je recimo HP. HP će u hali 17 svoje inovacije premijerno prezentovati na ovom sajmu.

Čak i ukoliko ne planirate nove investicije u skorije vreme, drupa je idealno mesto da steknete uvid u trendove koji vladaju i pravac u kojem se razvija kompletna štamparska industrija.
Budite prvi! Pridružite nam se u periodu od 28.05. do 07.06.2024 u Dizeldorfu (Nemačka) i uvidite kompletan potencijal za dalji razvoj vašeg poslovanja u narednoj deceniji.
Vidimo se!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content