PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

HP otkriva prvog beta korisnika za Indigo 120K

Nemačka izdavačka kompanija Limego postala je prvi korisnik beta verzije u celom svetu koji je instalirao HP Indigo 120K Digital Press.

Limego sa sedištem u Nemačkoj potpuno je digitalna izdavačka kuća u kojoj nema ofsetnih rešenja. Ranije su sve svoje velike naklade davali spoljnim ofset suradnicima, ali sada će sve aktivnosti moći zadržati unutar kuće.
„Naše beta testiranje HP Indigo 120K Digital Press doista je promenilo način na koji vodimo naše poslovanje. Sada smo u mogućnosti da proizvodimo sve unutar kuće s pravom ofset konverzijom zahvaljujući brzini i produktivnosti koju nudi ovaj inovativni digitalni štampač“, komentarisao je član uprave Limega.

„Kroz saradnju sa Limegom, bilo je zadovoljstvo da vidimo kako kompanija povećava proizvodnju i efikasnost sa HP Indigo 120K Digital Press. HP Indigo portfelj je produktivan i efikasan i zaista predstavlja digitalnu transformaciju u industriji štampe“, rekao je Markus Vajs, generalni direktor HP Industrial Printa EMEA.

Predstavljen ranije ove godine, Indigo 120K može da postigne brzinu od 6000 tabaka na čas. Takođe, može proizvesti više od dva miliona B2 tabaka mesečno. HP je rekao da mašina smanjuje potrebu za ljudskim upravljanjem i omogućava da jedan operater radi više poslova.
Rečeno je da pruža kvalitet slike koja odgovara ofsetu i opciju eko načina rada koja smanjuje ugljenični otisak mašine za 11%.

Uz Limego i irska kompanija Cimpress je otkrila da planira aktivno da doprinese razvoju novog HP Indigo 120K i ima za cilj kupovinu više jedinica kako bi unapredila svoj portfolio mašina u narednim periodima.  

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content