Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

I Elitron se uključio u proizvodnju hitne medicinske opreme

Elitronov tim za pomoć kupcima radi na podršci mnogih svojih klijenata koji su odlučili da se preusmere na proizvodnju hitne medicinske opreme potrebne za borbu protiv daljeg širenja COVID-19: prvenstveno na izrade maski i vizira, kao i skafandera.

U Italiji su neke od najprestižnijih italijanskih kompanija, kao što su Armani, Ferrari, Gucci i Prada bili među prvima koji su preusmerili svoju proizvodnju, a kako je vreme prolazilo i situacija bila sve teža, njima su se priključile i mnoge druge kompanije, među kojima i brojni  kupci kompanije Elitron, koji svakodnevno proizvode zaštitnu opremu kako bi zadovoljili potražnju.

Tome doprinosi i sama kompanija Elitron koja je posebno nadogradila svoje sisteme za rezanje kako bi bili u skladu sa zahtevima proizvoda neophodnih u borbi protiv virusa. Elitron je podržao i zahteve dobijene putem vladinog podsticajnog programa #Curitalia #Invitalia za kompanije koje žele da preusmere svoju proizvodnju. Kako ističu, najveći fokus trenutno im je na pružanju podrške svojim kupcima, dok istovremeno nastavljaju da štite zdravlje i sigurnost svojih zaposlenih, kupaca, zajednice i dobavljača.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content