PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Igepa Plana najavljuje četiri nova Mimaki ink jet rešenja za industrijsku štampu

Kompanija Igepa Plana, ovlašćeni distributer Mimaki štampača, uoči nadolazećeg sajma FESPA, najavljuje nova Mimakijeva inovativna rešenja za industrijsku štampu. Reč je o četiri brza, visokokvalitetna UV LED ink jet štampača za štampu direktno na objekte. To su:  – UJF-7151plus II i nova serija UJF-MkII e koja se sastoji od tri napredna rešenja malog formata. Sva četiri rešenja komercijalno će na tržištu biti dostupna od decembra 2021. godine.

UJF-7151plus II – robustan, brz i s posebnim kvalitetom slike

UJF-7151plus II opremljen je sa osam štamparskih glava koje omogućuju dvostruku CMYK konfiguraciju boje i do 190% veću brzinu štampe u poređenju sa prethodnim modelom UJF-7151plus. Novo rešenje dolazi i sa nekoliko funkcija razvijenih za unapređenje kvaliteta slike, poput MFD2 (polutoniranje) za kontrolu položaja tačaka. Rezultat ove povećane kontrole su oštrije ivice i finije linije, kao i manje nepravilnosti u boji.

Konfiguracija UJF-7151plus II sa šest boja uključuje light cyan i light magentu za još bolju i precizniju reprodukciju boja. Može postići rezoluciju slike od 1800dpi. Osim toga, inovacija Color Glossfunction dodaje završni sjaj već učvršćenim bojama, omogućujući korisnicima stvaranje novih, prepoznatljivih tekstura i detalja. Štampač je idealan za preciznu štampu na teške medije, poput drveta, metala i stakla, u industrijskim okruženjima.

UJF-MkII e serija – tri nova štampača malog formata visokog kvaliteta

Potpuno nova serija štampača UJF-MkII e donosi modele UJF-3042MkII e, UJF-6042MkII e i UJF-3042MkII Ex e. Tri nova modela nude vrhunski kvalitet slike i stabilnost štampe na širokoj paleti mekih i krutih medija, uključujući kožu, drvo, akril, metal i staklo.

UJF-3042MkII e i UJF-3042MkII Ex e imaju površinu štampe 300mm x 420mm, dok UJF-6042MkII e nudi veću površinu za štampu, 610mm x 420mm. Svi štampači iz serije UJF-MkII e opremljeni su novim dodatkom MFD2 i laserskim senzorom koji otkriva položaj medija i sprečava da štamparska glava dođe u dodir sa medijem za vreme štampe.
Najsavremenije karakteristike za poboljšanje performansi uključene u sva četiri nova UJF štampača.
Novi modeli takođe sadrže RasterLink7 kao standardni RIP softver.

Sve UV boje UJF serije imaju GREENGUARD GOLD sertifikat, a novi asortiman štampača uključuje Mimaki Core tehnologije: NCU (Nozzle Check Unit), NRS (Nozzle Recovery System) i funkcije MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System4).

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content