PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kodak i Microsoft – napredna rešenja za grafičku industriju

Kodak je krajem prošle godine lansirao novo poslovno rešenje Kodak Prinergy On Demand. Na njemu je sarađivao sa vodećim svetskim dobavljačima softverskih rešenja uključujući Microsoft, PrintVis i VPress. Cilj je bio da se napravi jedno od prvih i jedino celovito softversko rešenja za sve aplikacije i štamparske mašine svih veličina.

Kodak Prinergy On Demand poslovna rešenja nude skalabilna, automatizovana, end-to-end rešenja koja pokrivaju zahteve od narudžbe do plaćanja. Ova nova rešenja pomažu štamparijama da jednostavno i efikasno upravljaju svojim celokupnim poslovnim procesima. Time rešavaju složenost i troškove integrisanja, ažuriranja i održavanja brojnih samostalnih softverskih proizvoda različitih dobavljača.

Prinergy On Demand kombinuje sve funkcionalnosti sistema Office, CRM, ERP i MIS u jedinstvenu, potpunu integrisanu platformu rešenja baziranih na oblaku. Vrhunski softver nalazi se na Microsoft Azure-u koji pruža sigurnost i najviši nivo dostupnosti. Kodak je poboljšao softver sa specifičnom analitikom namenjen industriji i AI mogućnostima. Brine i o integraciji, IT administraciji i stalnom održavanju putem upravljanih usluga u stvarnom vremenu. Komponenta ERP / MIS specifična za štampu koja se temelji na Microsoft Dynamics 365 Business Central dolazi iz PrintVisa. VPress je doprineo naprednom web-to-printu i izlogu za e-trgovinu.

Microsoft Dynamics Business Central pomaže Kodaku u pružanju rešenja koja omogućuju kupcima da se više fokusiraju na vlastite kupce, a manje na upravljanje softverom i poslužiteljima.

Kodak Prinergy On Demand poslovna rešenja od početka godine su dostupna i na tržištu zapadne Europe.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content