PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Manroland Adriatic otvorio je vrata svoje fabrike kupcima iz regiona

Sa ciljem da fabriku približi direktno kupcima iz našeg regiona, Manroland Adriatic je 23. novembra 2023. godine u Manroland Sheetfed Print Tehnološkom centru u Ofenbahu organizovao izuzetno uspešan open house događaj za postojeće kupce, kao i za one koji će to postati. Uspešan i po broju učesnika i po svemu viđenom, ali i po zanimljivim i korisnim informacijama.

Kako nam je rekao g. Mario Barišić, direktor Manroland Adriatic, organizovao je događaj kako bi svojim kupcima isključivo iz Adriatik regije omogućio kvalitetan pristup informacijama o Manroland-u. „Želeli smo da u svojevrsnom „porodičnom“ regionalnom okruženju omogućimo našim postojećim i budućim korisnicima da imaju direktan kontakt i razgovaraju sa čelnicima kompanije, da napravimo demonstracije mašina uživo samo za njih, da im omogućimo da razgovaraju o nedoumicama ili dobiju savet za buduće ideje. Naši kupci iz regiona to zaslužuju i veoma cene“, rekao je g. Barišić.

Danu otvorenih vrata u sedištu Manrolanda prisustvovalo je 75 ljudi iz kompanija iz svih zemalja regiona. Svi koji su bili, i više su nego oduševljeni. Celodnevni program bio je ispunjen bogatim i stručnim sadržajem, sa više nego dovoljno vremena za umrežavanje.

„Naši kupci i direktori iz Nemačke su meni,kao direktoru Manroland Adriatic, najveći kritičari. Drago mi je da su i jedni i drugi veoma zadovoljni. Kupci zbog onoga što su videli i informacija koje su dobili, a direktori odzivom. Pogotovo što 1/3 kompanija koje su bile prisutne nisu naši korisnici. Moram da istaknem da su bili izuzetno impresionirani tehničkim nivoom znanja naših kupaca, što se videlo iz pitanja koja su im postavljali“, g. Barišić.

Od gvožđa do najsavremenije tehnologije

Početak manifestacije obeležio je obilazak fabrike Manroland, tokom kojeg se mogao videti neverovatan i impresivan kompletan proces nastanka mašine. To zaista znači sve. Od unosa i obrade starog gvožđa za izradu mašinske konstrukcije i valjaka, preko fabrikacije, brušenja i drugih metalurških procesa, postepenog spajanja na četiri linije, kontrole kvaliteta do gotove mašine spremne za isporuku.

Kako je istakao g. Adrian Powala, direktor prodaje za Evropu, koji je vodio obilazak, to je glavna  fabrika u kojoj se proizvode sve mašine iz Manroland Sheetfed portfolija.

Nakon fabrike, program je nastavljen u velikom, modernom PrintTechnology centru. Sadržao je prezentacije rukovodilaca i kupaca Manrolanda, demonstracije mašina uživo i prezentacije partnerskih kompanija Westland, Eltosch Graphix, Grapho Metronic i CGS ORIS.

Naravno, najveće interesovanje posetilaca bilo je za prezentacije uživo. One su se odvijale na ROLAND 707 LV Evolution Speed mašini za proizvodnju ambalaže i na ROLAND 708 P Evolution namenjenoj za komercijalnu štampu.

Više o mašinama i kratkim intervjuima sa zadovoljnim korisnicima, štamparijama Palladio East i Tuli iz Vršca, pročitajte u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content