Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mobotix pametne termalne kamere na sajmu Print 21

MOBOTIX PAMETNE TERMALNE KAMERE NA SAJMU PRINT 21

Kompanija Konica Minolta je dugogodišnji partner časopisa Print Magazin, a ove će se godine predstaviti i posetiocima na Sajmu Print 21 i to kao Zlatni partner sajma. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa njihovim asortimanom proizvoda kao i mogućnostima i prednostima koje saradnja sa brendom Konica Minolta može da donese.

S obzirom na turbulentno vreme u kome smo se našli, pružanje sigurnosti ljudima na javnim mestima, u poslovnim prostorima i u raznim drugim okruženjima predstavlja uobičajenu praksu u današnjem modernom svetu. Iz tog razloga, danas su na tržištu sve prisutnije pametne, termalne kamere.

Konica Minolta je jedan od lidera u razvoju tehnoloških inovacija i sa zadovoljstvom predstavlja MOBOTIX tehnologiju toplotnog snimanja koja omogućava praćenje i kontrolu toplote objekata i ljudi, kao i praćenje proizvodnih procesa.

Pored inteligentnih softverskih sistema, Konica Minolta i MOBOTIX visokotehnološke kamere za video nadzor u mogućnosti su da ponude napredni sistem video nadzora za javnu ili poslovnu upotrebu. Ovo pouzdano i efikasno rešenje prepoznaje kritična područja i omogućava brzu reakciju, sprečavajući veću štetu.

Danas, kada se na ulazima u brojne javne, zdravstvene i poslovne prostore mere neuobičajene toplotne oscilacije ljudi i objekata, zbog situacije izazvane virusom COVID-19, MOBOTIX termalne kamere pravo su rešenje jer pored toga što sprečavaju veće gužve na ulazima, svima pružaju dodatnu sigurnost.

Svoju primenu MOBOTIX kamere imaju i u grafičkoj industriji. Ključna infrastruktura koju čine mašine, oprema i materijali zahteva zaštitu i efikasan nadzor na daljinu, dok mogućnosti inteligentne automatizacije procesa koje nude uređaji MOBOTIX garantuju operativnu sigurnost i optimizaciju radnih procesa.

Na Sajmu Print 21 u Zagrebu, Konica Minolta će na svom izložbenom prostoru pored ostalog asortimana predstaviti i ova inteligentna video rešenja – pametan izbor za efikasan nadzor i zaštitu pa će se svi posetioci iz prve ruke moći da se uvere u njihovu pouzdanost i efikasnost, a predstavnici kompanije Konica Minolta sa zadovoljstvom će vas upoznati sa svim prednostima koje pruža korišćenje ovog pametnog rešenja.

Dodatne informacije možete dobiti na sledećem linku: Mobotix termalne kamere.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content