PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Novosadski Best Brand uz novi HandTop pojačava proizvodne kapacitete

Novosadska firma Best Brand odlučila je da unapredi svoje proizvodne kapacitete investicijom u novi HandTop HT1600 UV. Nakon dugotrajnih testova i detaljne procene uloženo/dobijeno, doneta je odluka o kupovini ovog naprednog štampača.

„Poučeni ranijim izazovnim iskustvom rada na drugim UV štampačima, pažljivo smo birali kako štampač, tako i dobavljača. Ono što je opredelilo našu odluku jeste univerzalnost hibridnog printera, momentalan rok isporuke i dostupnost lokalne servisne podrške“, podelio je sa nama Nenad Rastović, vlasnik i direktor Best Brand-a.  „Na ovaj način, omogućili smo firmi dalji rast i proširenje ponude i asortimana proizvoda. Na taj način ćemo još bolje odgovoriti na potrebe naših klijenata.“

HandTop HT1600 UV je hibridni UV štampač visoke brzine i visoke preciznosti. Predstavlja odlično rešenje za direktnu štampu na fleksibilnim materijalima iz rolne, ali i na raznim vrstama pločastih materijala do 160 cm širine. Opremljen sa 2-4 Ricoh GEN5/Kyocera KJ4A glave za štampanje, HT1600UV. Može da štampa u visokoj brzini kao i visokoj preciznosti u 7 boja 1200×1200 dpi. Tu je i opcioni režim bele boje i režim lakiranja koji naglašavaju njegovu multifunkcionalnost.

U kompaniji Igepa Polikarbonati ponosni su što su izabrani kao pouzdan partner za ovaj važan korak kompanije Best Brand. 

„Verujemo da će novi HandTop HT1600 UV štampač značajno unaprediti njihove proizvodne kapacitete. Radujemo se budućoj saradnji i zajedničkim uspesima, te smo uvek spremni da pružimo sveobuhvatnu podršku kako bismo osigurali maksimalnu efikasnost i produktivnost novih uređaja“, saopštili su iz kompanije IGEPA Polikarbonati.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content