PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Posebne ponude iz Symbol grupe

Symbol grupa i u Novoj godini nastavlja sa posebnim ponudama nove i reparirane opreme proizvođača Fujifilm, M&R, Kornit, Poliprint, Elitron, Kala… Proverite njihove aktuelne posebne ponude i pronađite opremu koja vam najviše odgovara. Za sve dodatne informacije slobodno ih kontaktirajte ili pošaljite upit.

Osim toga, nastavljaju i sa predstavljanjem Elitron Spark 19.16, najnovijeg multifunkcionalnog CNC uređaja iz ponude njihovog principala Elitrona. Drugi nastavak serijala Elitron Spark 19.16 prikazuje rezanje plexiglasa. U tu svrhu korišćen je ”milling tool” snage 1 kW koji uz pomoć snažnog multizonskog vakuuma osigurava kvalitetnu obradu i vrhunsku preciznost.

Elitron SPARK – kompletno rešenje u kompaktnom ”formatu”

Uverite se i sami i kliknite na video…

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content