PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: iECHO BK3 precizan sistem za rezanje

Nova epizoda Print Report spremna je na Print Magazin You Tube kanalu. Posetili smo kompaniju DIT kako bismo vam predstavili cutter iECHO BK3.
Jedan od najprodavanijih modela iECHO cutter-a predstavio nam je gosp. Marko Dikanić, direktor kompanije DIT.

Njegova najveća specifičnost je u tome što može da seče široki raspon materijala zbog čega svoju primenu pronalazi u raznim industrijama pa tako i u reklamnoj. Kako nam je rekao g. Dikanić, na njemu je moguće seći gotovo sve materijale, od onih iz rolne – papira, folija, cerada, mash platna, tapeta, do klasičnih krutih materijala – forexa, dibonda, kapa ploča, plexiglasa…

S obzirom na široki raspon materijala, visina medija koje je na njemu moguće seći je 50mm. Maksimalna brzina sečenja je 1,5 m u sekundi, što omogućuje izuzetno dobru efikasnost proizvodnje.

iECHO BK3 može da se konfiguriše sa 1, 2 ili 3 rezna sklopa, što znači da je moguće raditi tri različita posla istovremeno.

Što se alata tiče, iECHO BK3 na tržište dolazi sa osnovnim alatima, odnosno osnovnim noževima i oscilacijskim nožem. Pošto je reč o modularnom rešenju, svi ostali alati dodaju se po narudžbini u zavisnosti od potrebe kupca.

Mašinu je moguće pogledati u showroom-u kompanije DIT.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content