PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

RIP stručnjak Caldera objavila novu verziju broj 13

Početkom oktobra, Caldera je objavila izlazak najnovije verzije nagrađivanog RIP softvera.

Verzija 13 (V13) na tržište donosi nove karakteristike i nekoliko poboljšanja u odnosu na već postojeći sistem, što su iz kompanije Fortuna Digital i najavili na ovogodišnjoj Grafimi.

Jedna od glavnih prednosti V13 je značajna ušteda vremena tokom pripreme za štampu, ponovne štampe, i uštede na medijima u određenim segmentima, kao i tokom instalacije. Pet glavnih karakteristika su: Print&Cut Mirror, Raspoređivanje segmenata otiska, Caldera jobs – detaljni pregled, prilagođene napomene i Alfa-to-Spot karakteristika što je inovacija u ovoj verziji Caldere. Alfa-to-Spot  karakteristika automatski konvertuje dokumente s transparentnom podlogom u bele kanale pri automatizovanim radnjama, štedeći na taj način vreme pripreme za štampu.

Nova verzija 13 je dostupna od početka oktobra 2019.

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content