PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Sitotehnika / ST Graf / Banovina i Mimaki – 20 godina saradnje

Kompanija Sitotehnika / ST Graf / Banovina na nedavno završenom sajmu FESPA 2024 u Amsterdamu, osvojila je prestižnu plaketu za 20 godina uspešnog partnerstva s renomiranom kompanijom Mimaki. Ova nagrada ne samo što priznaje njihov trud tokom protekle dve decenije, već i potvrđuje posvećenost, stručnost i izvanrednu saradnju koja je karakterisala njihov odnos s jednim od lidera u grafičkoj industriji.

„Ovo priznanje označava važan trenutak u našoj istoriji, naglašavajući koliko smo zajedno napredovali i razvijali se tokom proteklih godina. Bez podrške i poverenja naših partnera, klijenata i zaposlenih, ovakav uspeh ne bi bio moguć. Stoga želimo da se iskreno zahvalimo svima koji su bili deo našeg putovanja od samog početka. Vaša vera u naš rad i proizvode je motor koji nas pokreće da težimo još većim dostignućima.

Ova nagrada je samo jedan od mnogih koraka koje smo preduzeli na putu ka izgradnji uspešne budućnosti. Obećavamo da ćemo nastaviti da radimo zajedno sa našim partnerima, da se neprestano razvijamo i postavljamo nove standarde u industriji. Naš cilj je da nastavimo da pružamo vrhunske proizvode i usluge našim klijentima, čuvajući pri tom naše osnovne vrednosti integriteta, kvaliteta i inovativnosti.

Još jednom, hvala svima koji su doprineli našem uspehu. Bez vaše podrške, naš napredak ne bi bio moguć. Nastavićemo da se trudimo da opravdamo vaše poverenje i da zajedno gradimo još svetliju budućnost. Vaša podrška je ključna za naš dalji uspeh. Verujemo da zajedno možemo postići sve što zamislimo”, stoji u zajedničkom saopšetnju kompanija Sitotehnika / ST Graf / Banovina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content