PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Softver – okosnica svake tiskare

Sistrade software consulting je portugalska kompanija, sa više od 20 godina iskustva, specijalizovana za razvoj softvera, inženjering i konsalting. Od samog početka njihov fokus je bio na razvoju softverskih rešenja za kompanije u štamparskoj i industriji pakovanja. Danas su Sistrade MISǀ ERP rešenja prisutna širom sveta i pokrivaju skoro svaki segment štamparske industrije, od ofset i svih vrsta flekso štampe, preko prerađivačke industrije, do digitalne štampe, štampe etiketa, bezbedne štampe… Na tržištu našeg regiona su prisutni od 2012. godine, a prvu instalaciju u regionu imali su 2004. i dobro su poznato ime. Jednako poznato je i ime g. Branka Mihorka, regionalnog menadžera. Sa njim smo razgovarali o nizu zanimljivih tema vezanih za digitalnu transformaciju i kako vam Sistrade rešenja mogu pomoći u svemu tome.

Sistrade je već dugi niz godina prisutna na tržištu regiona.  Po čemu su Sistrade MIS ǀ ERP rešenje najprepoznatljivija na tržištu?

Sa našim MIS ǀ ERP softverom možemo da pokrijemo celokupno poslovanje, od računovodstva, narudžbi, praćenja stanja materijala, nabavke materijala, preko planiranja i upravljanja celokupnim proizvodnim procesom, onlajn nadzora proizvodnje, do skladišta, digitalnih skladišta kod kupaca, pakovanja i isporuke, praćenja materijala, kontrola kvaliteta i mnogi drugi moduli…

Naš softver je okosnica svake kompanije. To je softver za celu kompaniju. Sistrade MIS ǀ ERP rešenje je modularno. Može da se prilagodi specifičnim potrebama svakog klijenta i lako se integriše sa drugim sistemima. Jedan od prepoznatljivih elemenata Sistrade MIS | ERP softvera je takođe i to što upotrebljiv na svim jezicima. Sistrade MIS | ERP je u potpunosti dostupan preko klaud servisa ili se može instalisati na serveru klijenta (privatni oblak).
Najvažnije je da svako pronađe ono što mu najviše smeta i na osnovu toga ćemo zajedno da pronađemo najbolju konfiguraciju i prednosti Sistrade softvera.

Da li su zahtevi tržišta za digitalnom transformacijom promenili stav kupaca prema primeni softvera? Kakva je situacija u regionu? Šta je razlog za snažnu ekspanziju Sistrade na tržište poslednjih godina, pročitajte u intervjuu objavljenom u onlajn izdanju Print Magazina.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content