PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

StarJet A3 UV LED štampač odličnih mogućnosti i konfiguracije

Everest doo je kompanija iz Beograda, sa višegodišnjim iskustvom u grafičkoj industriji. Specijalizovani su za prodaju mašina za reklamnu industriju i prateće opreme.
Njihova široka ponuda između ostalog obuhvata solventne, eco solventne, sublimacijske i UV printere velikog formata renomiranih brendova.

Krajem prošle godine tržištu su predstavili StarJet A3 PRO – UV LED flatbed printer koji se ističe zahvaljujući integrisanoj Epson i3200 SHD (8) glavi poslednje generacije sa 8 kanala visoke rezolucije. Ova osmokanalna glava pruža mogućnost konfiguracije CMYK +WW+VV, omogućavajući štampu na materijalima visine do 17 cm. Što se brzine tiče ide od 0,28 do 3 m2/h.
Uz RIP Flexi 19 koji je uključen u cenu, StarJet A3 PRO postaje potpuno opremljen za profesionalnu upotrebu.
Sa sposobnošću štampe na različitim materijalima i visokim brzinama uz visoku rezoluciju, ovaj štampač je idealan za print shopove.
Dodatno, njegova kompaktna veličina čini ga idealnim za manje print shopove, sa ograničenim prostorom, pružajući izvanredne performanse u vidu velike brzine i visoke rezolucije.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content