PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Symbol Open house u Budimpešti

Zanima vas DTG ili Digitalna štampa? Symbol Grupa za vas organizuje Open House koji će se održati u Budimpešti od 6. do 8. 10. 2021. Lokacija održavanja Symbol Open House event-a je Ecseri ut 14-16, 1097 Budimpešta. Event će biti otvoren svakog dana održavanja od 10:00 do 16:00h.

Prisustvovanje Open House event-u je besplatno za sve posetioce, uz prethodnu registraciju klikom ovde.

Symbol Grupa na svom Open House event-u za vas priprema različite prezentacije. Od štampača izdvajaju flatbed UV štampač Fujifilm Acuity Select X28, Elitron Spark štampač sa Conveyor Cutting sistemom, industrijski DTG štampač Kornit Storm HD6 i Texjet Echo2 DTG i DTF štampač. Od ostalih aktivnosti moći ćete da posetite Sito kutak i još mnogo toga.

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content