PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Veika Dimense trening

Kompanija Sitotehnika organizovati će veliki godišnji Veika Dimense trening za operatere i dizajnere za štampu 3D reljefnih tapeta. Ovo je veliki regionalni skup koji će objediniti dizajnere, operatere za štampu i arhitekte za enterijer kako bi se predstavile sve prednosti potpuno inovativnih 3D reljefnih tapeta. Trening će trajati 3 dana, od 28. do 30. Januara (utorak-četvrtak) i biće prisutno oko 30 polaznika. Ovom prilikom pozivaju sve zainteresovane kompanije, koje se bave uređenjem enterijera, ali i dekoracijom kutija i PoS programa, da budu u toku sa najnovijim rešenjima u digitalnoj štampi, posete prezentaciju i usavrše svoje znanje u grafičkom dizajnu. Broj mesta je ograničen.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content