PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Zakoračite u svet štampe tapeta na „Mimaki Application Days“ radionici

Kompanija Sitotehnika / ST Graf, u saradnji sa svojim prestižnim partnerom, kompanijom Mimaki, najavljuje „Mimaki Application Days“. Reč je o radionici posvećenoj Wall Décor–u, odnosno štampi tapeta.
Kako kažu, ovo je jedinstvena svim zainteresovanima da istraži i ovladaju svetom dekoracije zidova na način na koji do sada nije bilo prilike.

Šta možete očekivati?

U Sitotehnici navode da će na ovoj inspirativnoj radionici, obratiti pažnju na svaki korak u procesu stvaranja umetnosti na zidu. Krenuće se od odabira optimalnog medija, istražujući mogućnosti bele UV boje za tapete u boji. Takođe, pozabavit će se I primenom parcijalnog laka kako bi se  postigli specijalni efekti koji će oduševiti svakog posmatrača. “Osim toga, zajedno ćemo istraživati specifične tehnike aplikacije materijala na različite površine”, ističu u Sitotehnici.

Radionica će se održati u četvrtak, 14. decembra 2023. godine, od 11 do 14 časova u  Sitotehnika Showroom-u, Jugoslovenska 2, Beograd.

Zašto sudelovati?

Ova radionica nije samo prilika da unapredite svoje veštine, već i prilika da uživo upoznate aplikacije izrađene na različitim tržištima i industrijama. Kroz ovakva iskustva često se otvarajuv rata ka novim poslovnim idejama i inspiraciji koja će vas voditi ka uspehu.

Iskoristite priliku! Neka „Mimaki Application Days“ budu vaša vrata ka kreativnosti, inovacijama i poslovnim mogućnostima.

Važna napomena!

Kako bi vam pružili najbolje iskustvo, radionica će biti organizovana u malim grupama. Broj učesnika je ograničen, zato ne čekajte i odmah rezervišite svoje mesto! Prijavu možete poslati na e-mail [email protected].

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content