PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Zlatni pečat za Mimaki UJV55-320

Na ovogodišnjem sajmu grafike u Beogradu – Grafima 2023., grupacija Sitotehnika, koja posluje u Beogradu, Banja Luci, Skoplju, Sarajevu i Prištini, dobila je nagradu najvišeg ranga “Zlatni pečat”. Nagrada je osvojena za izloženi štampač Mimaki UJV55-320. Reč je o super brzom štampaču za roll-to-roll štampu na 3,2m širine.

Ovaj visokoprodukcioni štampač bio je izložen na štandu Sitotehnike gde je demonstrirana štampa na ceradama u boji, štampa mlečnih backlit filomova i city light papira.

UV LED tehnologija sa belom bojom

Ovaj UV LED štampač se konfiguriše sa CMYK, Lc, Lm, W paletom boja. Bela boja služi za štampu cerada u boji do 3,2 metara. Takođe, poseduje i uređaj za istovremenu štampu dve rolne do 152cm širine u isto vreme.

Druge prednosti su sertifikovana trajnost boje na spoljne uslove, UV LED momentalna fiksacija boje i ekološki sertifikat.

Mimaki UJV55-320 pogodan je za sve vrste materijala, kotiranih i nekotiranih. Kombinujte rolne: samolepljiva folija i canvas platno, bilbord papir i poster papir ili PET backlit i rollup baner tako što štampate dve rolne u isto vreme.

Mnogo bolji otisak, kod materijala koji se prosvetljavaju, u odnosu na konvencionalne latex i solvent tehnologije. Posebno kod štampe prosvetljenih tekstila.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content